Tarihçe

29.09.2017 1770

2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve aynı eğitim-öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayan okulumuz 22 derslik ile faaliyetini sürdürmektedir.

Okulumuz bünyesinde 1 fizik laboratuvarı, 1 kimya laboratuvarı, 4 bilgisayar atölyesi, konferans salonu, kütüphane ve kantin bulunmaktadır. Okulumuzda 4 yönetici, 55 öğretmen, 1 memur, 4 hizmetli ile hizmet sunulmaktadır.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olan okulumuzda Anadolu lisesi ve Anadolu Meslek lisesi programları mevcuttur. Meslek lisesi programımız bünyesindeki Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı içerisinde Erken Çocukluk Eğitimi ve Özel Eğitim dalları vardır. Bilişim Teknolojileri Alanı içerisinde ise Web Programcılığı dalımız bulunmaktadır.

Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılı içersinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşerek Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı içerisinde Erken Çocukluk Eğitimi ve Özel Eğitim dallarında ve Bilişim Teknolojileri Alanı içerisinde  Web Programcılığı,Yazılım Gliştirme dallarında  9-10-11-12 sınıflar seviyesinde eğitim-öğretime devam etmektedir.