Şehit Saim Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan Şehit Saim Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-17.10
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİSLER MEVCUTTUR
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA BİRÇOK SPORTİF ETKİNLİK YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI VE ROBOT YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR. ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMALARINA KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitsaimcelikmtal.meb.k12.tr

Adres - Gesi Fatih Mahallesi İhlas Sokak No9 Melikgazi/KAYSERİ

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - MELİKGAZİ İLÇESİ İLDEM BÖLGESİNDE YER ALAN OKULUMUZ İLDEM-1 VE İLDEM-2 TRAMVAY DURAKLARINA 100´ER METRE MESAFEDEDİR.

Adres - Gesi Fatih Mahallesi İhlas Sokak No9 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım OTOBÜS VE TRAMVAY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL VE İLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTADIR.